VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Lejonet och Àr nu i spÀnda samtal med Saturnus Uranus och sin egen nod.. Stödjande energi finns dock att tillgÄng och du kan börja integrera förÀndringar i linje med bÄde hjÀrta och hjÀrna..Att lösa problem och kanske klara svÄra samtal genom att stÄ i dig sjÀlv kan bli dagens behÄllning..

Saturnus har nu vÀnt om i retrograd rörelse som berÀttar om att du nu fÄr tid att komma runt hinder och bearbeta en ny plan för dig sjÀlv..

Merkurius som nu i sin tur avslutat sin retrograda period kommer vara en nyckelspelare och har fört anteckningar som Àr av betydelse för att lÀgga nya strategier och kanske har du nu lÀrt av gamla misstag..

Solen som nu bygger kontakt med Kairon berÀttar om att de nya vÀgar som presenterat sig kan vara lÀkande och frigörande för sjÀlen .. en kÀnsla av att komma ut ur skugga eller hÀmta andan kan vara en underton i dagens flöde..

Dagen kan bjuda pÄ det motstÄnd och dÀrför inre reflektion du kan behöva för att grunda övertygelse om att du bör fokusera pÄ dig sjÀlv pÄ ett nytt sÀtt..och att söka nya uttryck och omge dig med vÀnner som tillÄter dig vara du..

I konfrontationer kan du ha en inre övertygelse som krockar med din omgivning och inre tvivel över om du Àr pÄ rÀtt vÀg kan stiga upp till ytan..

Kanske kommer du behöva lÀgga energi pÄ relationer eller uppgifter som krockar med en kÀnsla av att vilja slÄ dig fri och bara vara.. vi höjer nu vÄr energi för att undvika onödiga energilÀckage och kommer i hÄg att vi nu bygger upp en ny vÀrld och verklighet som behöver tid att realiseras och speglas pÄ rÀtt sÀtt..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se