VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i Jungfrun och bygger nu samtal med Venus.. Att lÀgga fokus pÄ praktiska göromÄl och funderingar pÄ lÀkning av din kropp och att skapa mer vÀlbefinnande i vardagen eller tankar pÄ hur du ska bygga upp din ekonomi Àr en del av dagens flöde..

MĂ„ndag 6/6 .

Med dagens energi kan du vilja förbÀttra lÀka och gÄ till botten av problem som nu Àr medvetna .. att söka lÀkning och lÀgga planer för att bygga en mer stabil grund kan bli dagens uppgift..

Solen som i dag har kontakt med Kairon som kan sÀtta dig .. din kraft och vilja under luppen..

Du kan vara pÄ vÀg mot slutet av en fas uppgift och en sista kraftanstrÀngning kan nu krÀva din tid och energi .. Kanske behöver du nu sÀrskilja och sÀtta egna behov högt upp som prioritet i ditt liv innan nÀsta steg ska tas..

Dagen inbjuder till att lÀgga saker pÄ rÀtt plats och med Merkurius nu sakta men sÀkert Äter i rörelse framÄt kan du driva pÄ en sista bit för att bli klar med nÄgot som du arbetat pÄ en lÀngre tid..

Att vÀlja dig sjÀlv i dag kan upplevas utmanande dÄ gamla mönster som uppmuntrar till att ordna för andra och fly ansvar för dig sjÀlv kan kÀnnas lÀttare..

I dag bryter vi mönster


Att lÀra av gamla misstag genom att ta nya vÀgar för dig sjÀlv kan krÀva aktiva val i dag..

Merkurius som nu bygger upp kontakt med Pluto berÀttar om en vÀndpunkt gÀllande ditt uppvaknande och transformation av mentala mönster .. I dag möter och vÀljer vi nya vÀgar för hur vi hanterar egna behov kontra andras.. healing Àr möjlig vÀg nu genom att slÀppa förlÄta och transformera.. Relationer som har kopplingar till dÄtid kan spegla upp behovet av att vÀlja annan vÀg Àn tidigare ..

Vi ber..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se