VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Jungfrun och har nu samtal med flertalet planeter.. ett val kan ligga i dagens flöde .. erbjudande om att lÀra pÄ nytt sÀtt eller kommunicera frÄn en vald högre vibration och ett vidare perspektiv kan bli dagens utmaning..

Tisdag 7/6

Inre och yttre kommunikation kan kanske skapa förvirring i dag.. att ta in eller ge ut information kan behöva full fokus.. att lyssna innan du handlar eller skapa en egen bild av verkligheten innan du kÀnner in omgivningens energiflöde kan idag bli till en lÀrdom ..

Överraskningar eller ny information kan röra runt i grytorna och tvinga dig in nya sĂ€tt att konfrontera eller göra val i dag..

Ett visst tĂ„lamod kan krĂ€vas för att ro i land projekt och skapa ny grund för samtal 
en kreativ kraft kan höja energin och att Ă„terkoppla med din magkĂ€nsla innan du agerar eller reagerar kan vara ett smart drag..

Inre konflikter gÀllande val och förbÀttringar av redan manifesterad och upplevd verklighet kan ligga pÄ bordet i dag..

Venus som nu bygger upp kontakt med Uranus kan göra dig medveten om att förÀndringar kommer krÀvas för att kunna utveckla och stabilisera din inre eller yttre ekonomi .. din fysiska verklighet och eget omhÀndertagande av kropp och sjÀl kan vara del av dagens funderingar..

Merkurius som nu bygger en kontakt med Pluto lovar en chans att sÀtta planer i rörelse ..energier som berÀttar om att ömsa skinn och pÄnyttfödelse av dina mentala mönster vÀntar nu runt hörnet..

Vi pusslar..gamla mönster skall bytas ut mot en ny och en mer hjÀrtlig mÄlbild för eget skapande ..

Saturnus som nu backar bakÄt uppmanar till att processa och tillÄta sökande av lÀttnad frÄn tidigare tyngder..

Vi andas .. och tillÄter oss vila och paus mitt i görande.. lÀttnad Àr snart hÀr ..

Namaste🌾

MiađŸ’«