VĂ€lj en sida

I dag Ă€r MĂ„nen i Jungfrun för att senare gĂ„ vidare in i VĂ„gen..En möjlighet att anvĂ€nda kraft och kreativitet för att bryta igenom hinder Ă€r nu en möjlighet


Onsdag 8/6

MÄnen samtalar i dag med Merkurius och Pluto och att nu försöka blunda eller smita frÄn praktiska uppgifter kanske kÀnns omöjligt.. Kreativa projekt och samtal som berör och hanterar förbÀttringar kan vara framgÄngsrika nu..

Merkurius separerar nu ifrÄn Saturnus som kan ha serverat dig fakta och sanningar om dig sjÀlv dig som du behöver adressera.. En plan pÄ att skapa medicin av det som inte fungerar i ditt liv och tonen du hÄller i samtal med dig sjÀlv i dina inre dialoger kan vara ingredienser i grytan som nu puttrar ner till essens..

Senaste tidens kanske upplevda hinder kommer nu att lÄngsamt försvinna.. att pressa igenom och vara en egen kreatör för att driva saker framÄt kan vara rÀtt val nu

Din hĂ€lsa och mentala tankeslingor som Ă€r Ă„terkommande ber om uppmĂ€rksamhet nu och ditt jobb kan vara att Ă€ndra de spelregler du hittills levt med och efter
en chans att ta dig ur en Ă„terkommande rutt eller Ă€ltande kan vara dagens möjlighet..

Att anvÀnda tid till kreativa projekt och drömmande kan vara svÄrare i dag dÄ du energierna uppmanar till att prestera och rensa ut pÄ ditt fysiska plan.. görande kan stÄ pÄ dagens schema som senare kan skapa lÀttnad.

MÄnen gÄr under tidig kvÀll vidare in i VÄgen.. Att finna lugn och kanske kÀnna dig lÀttad över dina prestationer och görande under dagen kan nu ge dig tid att andas ut och kÀnna dig belÄten .. lön för mödan kan vara kÀnslan nu..

MÄnen som samtalar med Jupiter under kvÀllen kan skapa samtal eller tankar om dina drömmar och relationer .. en kÀnsla av hopp och bÀttre framtidsutsikter kan vÀxa till nu..Kanske planerar eller drömmer du om inre eller yttre resor i kvÀll..

Allt du kan drömma.. kan du skapa..

Namaste🌾

MiađŸ’«