Välj en sida

I dag väntar ett starkt energiskifte då Solen nu träder in i Kräftan och Månen under morgonen går vidare in i Väduren..

Sommarsolstånd 21/6

I dag kan du vända blad och vara klar över vilka förändringar och projekt du vill påbörja.. en känsla av att få lämna mycket bakom dig nu kan vara känslan du bär i dag

Det är nu tid att initiera för egen tid och fundera över dina behov.. Venus som i dag ligger i produktiva samtal med Pluto berättar om att du kan vara kreativ och vilja förändra där du står.. energin uppmanar nu till att smälta senaste tidens kanske större inre eller yttre förändring och tillåta en ny och kanske ovan inre säkerhet och lugn över vad du vill åstadkomma framåt ta plats..

Med Månen nu i Väduren väntar ett möte med Jupiter under dagen och en ny förhoppning och känsla av tillförsikt kan ta plats.. obalanser mellan varande och görande eller känsla och tanke kan dock vara närvarande och har du fortsatt mycket på din tallrik kan du känna dig splittrad eller stressad då själen nu uppmanar till vila och reflektion.. kanske upplever du dig mer glömsk eller tudelad och att söka vila och skugga för återhämtning kan bli dagens längtan.

I dag på årets ljusaste dag kan du vara mer klar över dina drömmar visioner och hjärta.. Beslut gällande relationer och din ekonomi kan vara uppe i samtal eller tankar nu och kanske ser du nu nya vägar eller möjligheter att förbättra..

Ny start eller omstart är möjlig genom att du inser vikten av att nära dig själv innan du när andra..att också kräva förändring av andra kan ligga i dagen flöde ..

Intressanta samtal svar och kontrakt med dig själv eller andra kan landa in nu..en klarsynt och själsligt djup medvetenhet över att det är du själv som skapar din framtid är nu framfödd..känslan av ansvar men också längtan att styra eget skepp mot nya mål och hamnar kan vara dagens behållning ..

Namaste🌸

Mia💫

Lifehealing@live.se