VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Tvillingarna och samtalar nu med Jupiter och bygger kontakt med Merkurius..

En positiv kÀnsla kan följa under dagen och du kan smÀlta och bearbeta tankar om framtiden som nu börjar stÄ mer klart..

Söndag 26/6

Samvaro och kommunikation i ett lÀttare flöde kan erbjudits under helgen som innebÀr att du idag kan vakna upp med en varm kÀnsla och förhoppning om att gamla problem Àr lösta..eller nu pÄ lÀngre avstÄnd frÄn vardag kan ditt sinne lÀttare fokusera pÄ framtid och drömmar..

Med Solen i KrÀftan kan du söka vila och tid att bearbeta ..en kÀnsla av att vilja starta dagen i en fortsatt lugn lunk dÀr du kan plocka ihop tankar eller lÀgga energi pÄ ditt hem och eget vÀlmÄende kan nu vara aktiverad energi ..

VÀnner eller andra relationer kan senaste dagarna speglat upp behov och önskningar om framtiden.. en rörlig energi kan nu skapa nya tankar och kommunikation .. FörÀndringar som nu ser mer positiva ut kan skapas och ditt hjÀrta kan vara aktiverat under dagen..

Dagens flöde kan erbjuda starka men positiva vibrationer..

Nya influenser och en högre ton i samtal med andra kan nÄs och du kan kanske uppleva att nya möjligheter eller sÀtt att relatera till andra kan nu ha förÀndrats..

Dagen kan anvÀndas till att ladda dina batterier .. samtala om framtiden och kanske under kvÀllen öppna upp för nya erfarenheter eller umgÀnge för att lyfta dig högre..MÄnens samtal med Jupiter kan skapa lÀngtan att boka in resor eller delta i olika evenemang och samvaro nu..

Vi intar en avslappnad attityd i dag dÀr nÀra relationer vÀnner och kanske kortare turer och utflykter stÄr pÄ programmet..

Kanske Àr vi mÀtta nu och anvÀnder kvÀllen att se film .. prata med nÀra och kÀra och drömmer oss in i ett fullÀndat scenario gÀllande vÄra drömmar..

Vi andas ut..

FörÀndringar ligger dock i luften och en baston i vÄrt inre berÀttar om att tiden Àr mogen för att stödja och att hÄlla oss sjÀlva i handen genom nÀsta steg i processen..

Namaste🌾

MiađŸ’«