VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i KrÀftan och samtalar nu med Mars och Neptunus..Ett sent konfrontativt möte med Pluto kan sÀtta saker pÄ sin spets i kvÀll..

Torsdag 30/6

I dag kan vi behöva stanna upp och andas.. en kÀnsla av att inre frÄgor stiger upp mot ytan och att distraktioner nu inte hÄller kÀnslor stÄngen kan ligga i dagens flöde..

Vi bÀr nu en nyfödd MÄne med oss in mot djupare och starkare konfrontationer med oss sjÀlva och andra.. en uppbyggande energi mellan Pluto och Mars berÀttar om att vi nu stÄr mitt i starka energier som kan visa sig rena och transformera dig efter en vÄg av kÀnslor och erkÀnnande först kanske fÄtt dig att tappa fotfÀstet..

Återupprepande teman med dig som huvudperson gĂ€llande dina behov och tidigare undertryckta kĂ€nslor kan nu fĂ„ ett utlopp..

Hur du tar hand om dig sjÀlv och din respekt du fÄr utifrÄn och Àven den du ger dig sjÀlv kan nu vara uppe för granskning..

En kÀnsla av att ett mönster eller situation nu gÄr mot förlösning kan skapa en lÀngtan efter frihet Att fÄ slÀppa gamla relationer eller bördor dÀr du upplevt dig burit andras behov kan kanske tyckas skrÀmmande.. ett inre klarare Nej kan formas och du kan nu behöva stötta dig sjÀlv mot en ny vÀg dÀr dina kÀnslor nu stÄr i centrum..

I dag kan vi uppleva oss bestÀmda men sköra..för mÄnga intryck eller bollar i luften kan tömma vÄr energi nu.. Vi samlar in och centrerar oss genom att skapa tid och rum att bearbeta och att skapa..

En kreativ kraft finns att tillgÄ i dag och att lyssna inÄt kan vara vÀlgörande.. underliggande processer söker dock utlopp och att skapa ett inre lugn kan bli dagens utmaning..

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min tolkning av NymĂ„nen i KrĂ€ftan âŹ‡ïž

Namaste/ Mia🌾

https://youtu.be/2UfYrruqGeY