VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i Skorpionen och samtalar nu med Mars Solen och Merkurius.. Processer kan gÄ djupt nu och skapa en kÀnslomÀssig transformation..Konfrontationer med oss sjÀlva och andra Àr möjlig i dag

Fredag 8/7

KÀnslor kan vara starka och djupa nu och kÀnslomÀssiga processer kan speglas upp i vÄr interaktion med andra..

Vilja att förÀndra och transformera kan nu sÀtta ett fokus pÄ saker relationer och inre spÀnningar som nu kan hjÀlpa dig att vÀnda blad.. en tömning och realiserande energi vad du behöver slÀppa kan nÄ dig pÄ djupare plan i dag..

Kanske kan du i dag nÄs av en inre sanning och bestÀmma dig för att sÀtta igÄng med att rensa förÀndra och transformera.. ekonomi resurser och kanske Àven din approach kan vara i fokus..

Kropp och sjÀl kan behöva din uppmÀrksamhet och nu kan du ta modiga beslut att förÀndra frisyr garderob och kroppsliga obalanser kan kanske fÄ dig att Àntligen söka hjÀlp .. en kÀnsla av att vilja ÄterfÄ kontroll över dig sjÀlv din situation kan nu driva dig mot förÀndring..

I dag tar vi tilllbaka kontroll och kan nu genom speglingar se tydliga mönster vad du sjÀlva kan pÄverka och inte ..

MÄnen Àr nu pÄ vÀg mot sin egen södra nod som berÀttar att nÀrmaste dagarna kan aktivera gamla mönster och nu skapa möjlighet att förÀndra dig sjÀlv..

Vi bryter mönster och lÀgger energi pÄ att förstÄ det som finns i vÄr egen kontroll zon..Att i dag spegla upp andras dilemman kan tömma energi ..

HÀr och nu.. har du kraft att förÀndra .. Vi tar inre frustration och ilska och anvÀnder som bensin för att ta oss vidare..

Namaste/ MiađŸ’«

Lifehealing@live.se

UpptÀck mer frÄn Lifehealing

Prenumerera nu för att fortsÀtta lÀsa och fÄ tillgÄng till hela arkivet.

FortsÀtt lÀsa