VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Vattumannen och ett energiskifte Àr att vÀnta efter gÄrdagens FullmÄne ..

Torsdag 14/7

Intensiva kÀnslor och mönster kan nu vara aktiverade och idag kan du söka lösningar för att hantera dig sjÀlv och de kÀnslor som nu Àr frigjorda..

Att söka svar lösningar och fundera pÄ planer inför framtiden kan vara del av dagens flöde.

Merkurius som nu Ă€r i kontakt med MĂ„nens noder söker svar ..försök att slĂ€ppa kanske destruktiva vanor och skapa Ă„tgĂ€rdsplaner för vĂ€lmĂ„ende kan bli dagens fokus


Din kropp och sjÀl och inre vÀlbefinnande kan vara del av den process som nu Àr aktiverad..svÄra frÄgor kan söka svar nu och du kan behöva ta ett steg tillbaka för att fÄ en helhetsbild.. En lÀngtan att komma hem till dig sjÀlv och finna en inre och yttre grund dÀr du kan vara dig sjÀlv kan spegla upp frÄgor om du nu Àr pÄ rÀtt plats i livet gÀllande relationer och arbete..

Ekonomi pÄ inre och yttre plan kan behöva balanseras och transformeras .. att grÀva upp inre lÀngtan kan sÀtta tummen pÄ en den berömda goniska knut du försökt lösa upp under en lÀngre tid .. och nu kan nu kommit till en punkt att en gÄng för alla hugga av kedjor som hÄller dig tillbaka..

GÄrdagens FullmÄne erbjuder dig under kommande veckor en chans att Äterknyta till dig sjÀlv genom att göra nya val i den yttre vÀrlden..

I dag kan du vÀlja att ÄtgÀrda och lösa problem och med MÄnens uppbyggande kontakt med Mars kan en inre klÄda nu fÄ dig att agera..

I dag leder vi energin till handling kommunikation och agerande .. vi sÀrskiljer egen vilja och önskan och vÀljer egen vÀg..I sociala sammanhang vÀljer vi i dag vÄra krig och drar hÀlsosamma nya grÀnser..

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelade tolkning av gĂ„rdagens FullmĂ„neâŹ‡ïž

Namaste/ MiađŸ’«

https://youtu.be/ctUUnmnA4aA