VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Fiskarna och nu bygger mot ett möte med Neptunus ..En emotionell kraftfull dag dÀr ödesbestÀmda upplevelser kan leda dig mot inre kÀllor ..

Söndag 17/7

I dag Àr MÄnen aktiv och för positiva samtal med flertalet planeter.. en kÀnsla av att allt Àr möjligt kan finna dig nu

Dagens energier kan öppna upp inre avenyer och tid kan avsÀttas till skapande och din kreativa kraft .. Vi Àr i dag mer öppna mottagliga och pÄkopplade och inre bilder och upplevelser kan vara förstÀrkta

Venus som nu stÄr pÄ sista graden av Tvillingarna berÀttar om möjlighet att göra val genom att sammanfatta samt att lÀgga en sista hand pÄ projekt och göromÄl som du lagt pÄ hög..

Merkurius som nu passerat genom solens strĂ„lar kan nu fĂ„ dig att öppna upp mot nya möjligheter och dina tankar kan kĂ€nnas mindre tyngda .. att ta hand om dig sjĂ€lv och dina nĂ€ra och kĂ€ra kan nu komma i fokus


En semesterkÀnsla kan nÄ dig i dag dÀr det kan kÀnnas extra viktigt med tid för upplevelser och insupande av ett högre flöde..

Healing kan komma i fokus och att nu försöka lÀgga in högre praktiska vÀxlar kan kÀnnas svÄrt..Vi anvÀnder bÀst tiden att njuta och vÄra kÀnslor och tankar kan vandra mot förening och skapande av en bÀttre framtid..

Musik och kreativt skapande och alla tillstÄnd som Àr kopplade till högre energi kan öppna kanaler för att tanka in tillit och en större upplevd mening med ditt varande nu..

Att planera för familjsammankomster middagar och att samla nÀra o kÀra kan vara del av dagens energi ..

Vi Äterkopplar och lyssnar in vÄr nu förstÀrkta intuition och magkÀnsla .. Vi skapar kreerar och planterar vÀlstÄnd i sinne och skickat ut önskningar i dag.

MÄnens som nu har kontakt med sina egna noder berÀttar om att allt har en mening.. en kÀnsla av att dagen har en större betydelse Àn vad du sjÀlv kan sÀtta fingret pÄ kan vara nÀrvarande ..

Vi anvÀnder dagen för att ladda batterier inför en mer utmanande start pÄ kommande vecka..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se