VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i VÀduren och kommer nu möta upp med Kairon.. Det Àr nu tid att skapa starkare mÄlbilder och med Solen nÀrmaste dagarna i opposition med Pluto kan sanningar serveras som du inte lÀngre kan blunda för ..En healingresa vÀntar nu pÄ gott och ont..

Tisdag 19/7

Merkurius som nu passerat ett möte med Pluto och Solen kommer under kvÀllen gÄ vidare in i Lejonet.. Nu vÀntar en möjlighet för transformation och att stÀrka egen röst och vilja Inre processer och upptÀckter kan nu börja att anvÀndas för att mÄla starkare mÄlbilder och vÀcka ditt lÀngtan efter att stÄ i Centrum i ditt eget liv..

Kairon kommer inom kort vÀnda om i en retrograd rörelse som berÀttar om att vi behöver lÀka till kropp och hjÀrta.. Att söka vÀrme utlopp och att fÄ ta plats samt samtala frÄn ditt hjÀrta kan bli mÄlet..

Med Solens kontakt med Pluto kan vi vÀnta oss skuggarbete och uppvaknande som befriar genom att skuggor flyter upp pÄ ytan för att bli erkÀnda och hanterade

Att nu svÀlja kÀnslor kan skapa undertryckt energi som kan explodera vid fel valt tillfÀlle.. Egna triggerpunkter kan aktiveras nu och att se egna mönster och lÀgga en ÄtgÀrdsplan att följa kan bli utmaningen.

Starka energier Àr nu i omlopp och nu vÀntar en period av kraftfullt uppvaknade som innebÀr att du kan behöva göra det inre jobb du tidigare kanske smitit undan eller projecerat..

Du Àger din kraft.. och kan skapa just den transformation du lÀngtar efter genom att erkÀnna sanningar och hantera och acceptera förÀndring..

NamasteđŸ’«

Mia