VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Tvillingarna och har nu harmoniska samtal med Jupiter och Merkurius.. I dag kan du fÄ nya idéer och föra samtal som inspirerar ..

Lördag27/7

I dag kan du söka gemenskap och öppna upp för mer samvaro och öppna diskussioner.. Att sÀga för mycket eller göra stora intryck kan vara möjligt nu.. svÄrighet att vÀga ord och nu istÀllet tala direkt frÄn vÄrt hjÀrta ligger i dagens flöde..

Solen som nu gÄtt vidare in i Lejonet berÀttar om en kÀnsla av att vilja komma vidare med projekt och idéer .. att fokusera pÄ en sak i taget kan bli dagen rÄd dÄ det nu Àr lÀttare att uppleva sig splittrad eller röra i för mÄnga grytor samtidig ..

En kÀnsla av nya möjligheter och att fÄ slÀppa ut hÄret följer med i dagens flöde.. HjÀrtliga samtal som vÀcker upp nya idéer och att ta egen plats i grupper med gemensamma intressen kan vara aktiv energi och möjlighet i dag..

I dag samlas vi runt eldar som berör vÄra drömmar och vÄra hjÀrtas röst .. vi samtalar om vÄr kraft och nya vÀgar mot framtiden..

Resor pÄ inre och yttre plan kan nu öppna upp nya vyer och en kÀnsla av frihet och glÀdje kan ta plats.. I dag fÄngar vi dagen och insuper inre och yttre vÀrme..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se