VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Tvillingarna och samtalar nu med Kairon och bygger kontakt med Saturnus ..I dag kan vi kanske kÀnna oss splittrade och vilja vara kvar i en kÀnsla eller tillstÄnd samtidigt som den praktiska verkligheten pockar pÄ uppmÀrksamhet

24/7

Merkurius nu i krÀftan bygger upp spÀnda samtal med Mars som berÀttar om att en kanske splittrad nervös energi nu börja bygga pÄ .. NÄgot bubblar nu under ytan ..Familj och hem projekt kan ta din fokus och du kan nu samtidigt vilja lÀgga din energi pÄ att vila dig i form eller skapa och agera frÄn en egen vilja

Vi Àr fortsatt i bra flöde gÀllande utryck och samtal kan nu lösa upp problem dÄ klargörande kan lÀtta pÄ inte tryck

I dag söker vi balans pÄ görande och varande.. inre tomrum och hunger kan behöva fyllas och mÀttas med rÀtt nÀring pÄ olika plan .. Att nu samtala diskutera söka lösningar samt lÀgga saker pÄ rÀtt plats skapar möjlighet till en kÀnsla av tillfredsstÀllde under kvÀllen .. Vi undviker att lÀgga för mycket pÄ vÄr tallrik i dag och tar ansvar för att fylla pÄ med rÀtt typ av energi ..

Att vistas i naturen och samtala om vÄra drömmar och planer samt bolla kommande val kan hjÀlpa oss sÀtta ord pÄ kÀnslor i inre eller yttre dialog som medvetandegör vÄra behov..

Namaste 🌾

MiađŸ’«