VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Tvillingarna för att senare pÄ dagen gÄ vidare in i KrÀftan .. vi Àr nu i förberedande fas för en nystart.. Att lÀra och skaffa information inför en nystart kan vara dagens utmaning ..

MĂ„ndag 25/7

En kÀnsla av trötthet eller dimma kan följa under första delen av dagen dÄ MÄnen i dag har anstrÀngda samtal med Neptunus .. En drömmande kÀnsla kan infinna sig .. att skapa kreera och vara i inre flöde kan vara rÀtt nu..Att hÄlla tankar och samtal klara och direkta kan vara svÄrare nu ..energin uppmuntrar till sjÀlsliga samtal dÀr fokus bör lÀggas pÄ emotionell anknytning..

Vi kan nu ha svÄrare att sortera information och fakta kan komma att tolkas fel av andra eller av dig sjÀlv.. att klargöra och Äterupprepa faktiska frÄgor eller förstÀrka egna grÀnser kan hjÀlpa till i dagens process

Under kvÀllen vÀntar en energiförÀndring dÄ MÄnen gÄr vidare in i KrÀftan ..att skapa tid att processa dagens hÀndelser och informationsflöde kan vara ett smart drag nu..

Att bygga inre trygghet inför kommande nystart och smÀlta fakta kan ligga i kvÀllens flöde.. Vi kan nu fundera över vÄr nya roll ansvar och vÄr ekonomiska status..

Vi gÄr nu mot en NymÄne som innebÀr att vi under kvÀllen pÄbörjar en frigörande fas och reflekterar över dÄtid kontra framtid ..

Vi Àr pÄ vÀg..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se