Välj en sida

I dag är Månen fortsatt i Lejonet och möter nu upp med Merkurius .. En emotionen spänning kan märkas och du kanske vaknade upp med en förväntansfull eller kännbar förändrad energi under morgontimmarna..

Fredag 29/7

Ett första steg in mot en rad av kommande energiskiften kan nu märkas och uppfattas.. En mental och känslomässig förändring ligger nu i fokus och Månens kontakt med sina egna noder kan i dag sätta punkt för dåtid eller märka ut kommande händelser som leder oss mot framtiden..Universum skruvar nu upp flödet och du kanske kan uppleva dig står inför nya utmaningar..

Att agera och få saker ur box kan i dag leda energin och handlingskraft och bestämd avsikt kan vara en viktig ingrediens för att slussa energin rätt..

Uppbyggda och kanske inflammerade och heta energier söker utlopp nu..

Din kropp kan nu plocka upp het energi och visa dig vart du behöver lägga din fokus.. problemlösning som kan mynna ut i läkning av tidigare stagnation och tillbakahållen kraft kan vara en del av dagens flöde..

Med en Nymåne i Lejonet bör din magkänsla och mentala inre konversationer tas på allvar.. En nyckel för att låsa upp inre svar och nya yttre vägar är nu i antågande..

En plan bör läggas.. vi har nu chans att utforma framtiden utifrån vårt eget hjärta..Kanske behöver du nu skapa både en plan A och B.. med ett öppet sinne..Utkomsten av dina önskningar ligger dock i universums händer då energin nu både avlägsnar och tillför oväntade energier i våra liv..

Vi arbetar i dag mot förlösning och en sammanfattning av tidigare förutsättningar.. Vi står nu mitt i en nystart ..Väntande meddelanden svar och nya flöden är att vänta..

Vi skapar utlopp på alla plan i dag .. uppdämd energi kan få oss att nå en kokpunkt.. Vi använder vår inre eld nu genom fysiskt utlopp handling och agerande..

Namaste🌸

Mia💫

Lyssna gärna på min tolkning av gårdagens Nymåne ♌️

https://youtu.be/VTTLTTxcL98