VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen vidare in i Skorpionen och vi kan under dagen kÀnna ett energiskifte ..

MÄnen kommer under nÀrmare dagarna möte upp med sin egen södra nod och vi kan lÀttare slÀppa och transformera hinder och motstÄnd.. ett inre arbete att processa och omvandla sista tidens mer intensiva upplevelser och kÀnslor ligger nu framför oss

Torsdag 4/8

MÄnen har i dag samtal med Merkurius som nu Àr tillbaka i egen energi och i full kraft.. tankar och kÀnslor kan I dag lÀttare sammrbeta och kanske du nu lÀgger detaljerade planer för olika typer av förbÀttringar och förÀndringar

Senaste tidens kraftfulla energier kan ha satt fingret pÄ problem vi tidigare tryckt undan och nu kan du kanske brutit igenom eller kanske ihop.. Relationen med dig sjÀlv och andra kan behöva förÀndras och tidigare planer och beslut rivas upp för att nÄ en bÀttre balans

En kanske gnagande kÀnsla att du bör agera kan finnas i dagens flöde.. vi vÄgar nu gÄ till djupet av problem kÀnslor och tankar för att föda fram nya sÀtta att samarbeta och nu kan vi kanske se vad som fungerar och inte .. en förstÄelse kan stiga upp nu som bör uppmÀrksammas

Att söka information och ta hand om det som fortsatt fungerar kan bli dagens fokus..KÀnslan att vilja ÄterfÄ kontroll balans och mer nÀrhet i frÄgor som Àr viktiga i relation med dig sjÀlv och andra kan bli dagens uppgift

Vi ligger nu i stark förÀndringsenergi som berÀttar om att tiden har kommit för att lösa upp gamla och förlegade former samt avtal med dig sjÀlv och andra som inte lÀngre ger tillfredstÀllelse .. det Àr tid för transformation

Namaste 🌾

MiađŸ’«