VĂ€lj en sida

I dag Ă€r MĂ„nen fortsatt i Skorpionen för att senare pĂ„ dagen gĂ„ vidare in i Skytten.. MĂ„nen samtalar i dag med Neptunus och Pluto och kanske drar du nu en lĂ€ttnadens suck


Lördag 6/8

Du kan under senaste dagarna varit upptagen av djupare processer och i dag kan bÄde inre och yttre press komma att reduceras

Tidig dag kan bjuda pÄ ett lÄngsamt uppvaknande och tid till ÄterhÀmtning bör sökas.. med MÄnens intrÀde i Skytten under senare del av dagen kan bjudningar resor och mer frihet sökas.. en expansion av lÀngtan frÄn rutiner och tvÄng kan nu finnas i flödet ..

Att söka mening och vara öppen för nya Àventyr fysisk rörelse och att fÄ uppleva kan bli dagens mÄl..att initiera och söka utlopp för stress och hitta rörelse och mata din lÀngtan efter att bryta vardagslunk kan ligga i fokus nu

MÄnens mer stressade samtal med Merkurius under dagen kan skapa svÄrigheter att vara detaljerad och precis.. i dag slÀpper vi detaljer och tystar inre kritiska röster.. att nu försöka lösa hinder genom att samtala om och komma till kÀrnan av kan visa sig vara bortkastad energi.. Vi förenar genom intressen och samtalar om framtiden och delar vÄra visioner för att hitta ett samstÀmt flöde

I dag kÀnner vi hopp om en bÀttre framtid och surfar en energi som Àr skapande inkÀnnande och uttrycksfull..

Kreativa projekt .. musik rörelse och att bryta rutiner kan nu vara en lÀngtan..

Vi fyller pÄ i dag och hÄller dörren öppen för nya upplevelser möten och mer glÀdje ..I dag lyfter vi oss sjÀlva och andra..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se