Välj en sida

… En fullmåne i Vattumannen har nu kulminerat under natten.. Förvänta dig en snabbare takt av evolution nu..

Fredag 12/8

Månen har nu passerat Saturnus och du kan nu mött upp inre processer som hanterar inre motstånd och hindrar dig att känna dig fri.,

Månen kommer i dag föra samtal med Mars som kan hjälpa dig sätta fokus eller punkt för destruktiva delar och situationer av ditt liv..

Dagens energi kan användas till avslut och att lägga in en högre växel för att lösa problem.. att leda dagens energi i rätt riktning och söka fysiskt utlopp genom rörelse och agerande kan lätta på spänningar…. energin är snabb vass och konfronterande och dagens råd kan bli att välja dina krig

Månen kommer under sen kväll gå vidare in i Fiskarna och nu kan du uppleva en klar energiförändring … kommande dagar kan hjälpa dig att processa de nya insikter som nu är medvetna och klargjorda..

Att skapa nya gränser och hantera de känslor som kan fått fäste under senaste tidens mer turbulenta tid kan kräva din uppmärksamhet. Ditt uppvaknande kan nu leda till att känslomässig tyngd och insikter om att du går mot avslut och förändring.. En mer känslosam energi kan få dig att söka lättnad genom skapande meditation och kanske kan en välbehövlig vila vänta Kritiska röster kan nu föra en dialog på ett inre plan och bör bemötas omfamnande..

Vi väljer nu att omge oss med stödjande energier i relationer med andra.. vi tränar nu på gränser och kan i processen bli påverkade och kanske förvirrade av omgivningens energier.. Att begränsa avskilja och tillåta dig vara i eget flöde kan vara rätt väg att gå nu..

Lyssna gärna på min inspelning av Fullmånens energier🙏🏻

https://youtu.be/CPg54EX5GyU

Namaste/ Mia💫