Välj en sida

I dag är Månen fortsatt i Fiskarna och möter nu upp med Neptunus.. en flytande energi som du kan komma att använda till varande skapande och själsligt frigörande.. att städa i inre eller yttre rum kan kännas tillfredställande i dag..

Söndag

Solen som nu har hårda samtal med Saturnus berättar om att underliggande processer nu handlar om att bryta igenom blockeringar..en verklighet som kräver agerande kan bli uppenbar nu..En verklighets check som kan kännas in i själen..

Vår intuition och inre upplevelser kan komma att leda oss mot vår inre kärna under första delen av dagen..att föda vår själ och att fokusera på just kropp och själ kan skapa en känsla av högre mening..Vi släpper ut..

Månen kommer under sen kväll gå vidare in i Väduren och den inre process av känslor tankar och inre upplysning senaste dagarna kan nu skapa vilja att börja om.. att plocka upp trådar från tidigare projekt och önskningar du kanske tappat på vägen kan nu återuppstå..

Det är tid att rensa ut.. för att kunna starta om..

NamasteūüíęMia

Har du missat att lyssnat p√• min tolkning av Fullm√•nens energi som √§r aktiv under kommande veckor ligger l√§nken h√§r ‚¨áÔłŹ

https://youtu.be/CPg54EX5GyU