VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen fortsatt i Fiskarna och möter nu upp med Neptunus.. en flytande energi som du kan komma att anvÀnda till varande skapande och sjÀlsligt frigörande.. att stÀda i inre eller yttre rum kan kÀnnas tillfredstÀllande i dag..

Söndag

Solen som nu har hÄrda samtal med Saturnus berÀttar om att underliggande processer nu handlar om att bryta igenom blockeringar..en verklighet som krÀver agerande kan bli uppenbar nu..En verklighets check som kan kÀnnas in i sjÀlen..

VÄr intuition och inre upplevelser kan komma att leda oss mot vÄr inre kÀrna under första delen av dagen..att föda vÄr sjÀl och att fokusera pÄ just kropp och sjÀl kan skapa en kÀnsla av högre mening..Vi slÀpper ut..

MÄnen kommer under sen kvÀll gÄ vidare in i VÀduren och den inre process av kÀnslor tankar och inre upplysning senaste dagarna kan nu skapa vilja att börja om.. att plocka upp trÄdar frÄn tidigare projekt och önskningar du kanske tappat pÄ vÀgen kan nu ÄteruppstÄ..

Det Àr tid att rensa ut.. för att kunna starta om..

NamasteđŸ’«Mia

Har du missat att lyssnat pĂ„ min tolkning av FullmĂ„nens energi som Ă€r aktiv under kommande veckor ligger lĂ€nken hĂ€r âŹ‡ïž

https://youtu.be/CPg54EX5GyU