VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i KrÀftan för att under dagen gÄ vidare in i Lejonet..ett energiskifte Àr att vÀnta ..Solen som nu gÄtt in i Jungfrun sÀtter fokus pÄ att ÄtgÀrda och rensa upp pÄ ekonomiska och kroppsliga plan..

Onsdag 24/8

En intensiv energi som nu bygger mellan Solen och Mars samt Merkurius som nu nÀrmar sig sista graderna av Jungfrun berÀttar om en nu stegrande mental energi som kan skapa intensiva tankar om att komma i mÄl i omrÄde som berör hÀlsa ekonomi och relationer.. Venus som nu bygger kontakt med MÄnens norra nod och Uranus berÀttar om att ödet har ett finger med i hÀndelser som kommer presentera sig nÀrmaste dagarna..Vi gÄr nu in i djupare process..Materiella mÄl och resultat kan triggas nu..

Viktiga val i relationen med dig sjÀlv och andra kan komma i fokus och energin kan nu bygga upp inre stress eller drama

Uranus som nu stÄr stilla för att vÀnda om berÀttar om att vi nu har ett jobb att göra pÄ inre nivÄ gÀllande att bryta oss ur gamla mönster och restriktioner.. en intensiv period ligger nu framför oss med utmaningar och ökat tryck..

Med Mars intrÀde i Tvillingarna Àr kommunikation och tankeverksamhet samt möjlighet att bryta mentala stagnerade förestÀllningar pÄ menyn.. att forma nya sÀtt att göra handla och att just vÀlja nytt och vÄga gÄ utanför tidigare förestÀllningar kommande utmaning..en lÀngre tids lÀroperiod vÀntar nu..

MÄnen som i dag gÄr in i Lejonet tömmer nu sitt sista ljus och förbereder oss för en pÄnyttfödelse i Jungfrun.. vi rensar ut och betalar av inre och yttre skulder och ser till att sopa banan för en vÀntande nystart..

Namaste🌾/Mia