VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i VÄgen och bygger nu upp kontakt med Merkurius

MĂ„ndag 29/8

En intensiv energi kan i dag nu kanaliseras i omrÄden som berör kommunikation och i relationer med andra.. en medveten balans kan behöva sökas ..hÀndelser uppgifter och informationsflödet kan nu kanske trötta men ocksÄ inspirera

Venus som nu passerat ett möte med Saturnus kan skapat en kÀnsla av medvetenhet dÄ mönster gÀllande hanterande av egna resurser.. som pengar och kunskap varit i fokus senaste dagarna.. Beslut att pÄbörja nya rutiner och utöka din kunskap kan nu fÄtt fÀste i sjÀlen..

Dagens flöde kan söka speglingar och utlopp i relationer med andra nu..möten dialoger och samarbete kan stÄ i fokus

MÄnen som nu bygger kontakt med Mars och just Merkurius berÀttar om att inre och yttre kommunikation nu stÄr pÄ högsta volym.. att hantera och göra en sak i taget kan bli dagen utmaning

Nya tankar idéer och planer för framtiden kan nu sÀttas i rörelse och kanske skapa hetta i kommunikation med andra nu.. att lyssna kan i dag skapa klarare svar och ett bredare perspektiv i sakfrÄgor ..

En möjlighet att tygla dagens energi kan erbjudas genom att föra fram egen teori eller mening grundad pÄ vad som förenar istÀllet för sÀrskiljer .. val kan dock komma upp som splittrar nu ..

Vi söker rÀttvisa och balans i relation med andra.. upplevda obalanser kan nu kÀnnas ovanligt störande .. att ta paus och att andas kan vara en bra idé nu..

En sak i taget..

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelade tolkning av NymĂ„nen i Jungfrun âŹ‡ïž

Namaste/ MiađŸ’«

https://youtu.be/ipCeSTCVh-s