Välj en sida

I dag är Månen i Stenbocken och samtalar nu med Jupiter och bygger kontakt med Solen och Kairon..

Måndag 5/9

Att åtgärda och fundera på att förbättra kan bli dagens uppgift.. Merkurius på väg in i skugga berättar om att problem eller uppgifter som du samlat på hög nu kan göra sig påminda.. en starkare och högre inre eller yttre volym kan nu märkas..

Venus som nu gått vidare in i Jungfrun kan nu göra dig mer uppmärksam på att välja fokus och att pricka av en sak i taget kan nu bli extra viktigt ..en praktisk analytisk energi kan nu be dig att lägga energi på åtgärder till förbättringar .. din hälsa och ekonomi samt tankar på hur du kan välja nya sätt att bearbeta problem kan nu vara i dagens flöde

Att planera men vilja ha snabba resultat kan skapa inre stress.. med Mars nu i Tvillingarna kan du kanske uppleva uppbyggda förväntningar på resultat just i dag..

Under senare delen av dagen kan lättnad genom meddelanden och ett tillrättaläggande komma..samarbeten och resultat gällande praktiska bitar kan nu falla på plats… Månens samtal med sin egen nod berättar om att dagens uppoffring kan vara värd mödan..

Namaste 💫

Ps: Hackande av mitt konto på Fb har skapat problem sedan Juli månad.. Någon lägger energi på att tysta mig.. Senaste 3-dagarna har jag blivit anklagad för sexuella trakasserier och avstängd från mitt eget konto.. det betyder att annonskonto och mailadresser under tiden kapats… Tyvärr kan jag fortsatt inte lägga ut video eller direktsända..Då Fb blir kapad fungerar inte heller Messenger som innebär att jag inte kunnat svara på meddelanden .. För att säkra svar så kontakta mig gärna på min hemsida eller via mail- Med tanke på att Merkurius nu snart går in i en retrograd period och Mars nu kommer vara i Tvillingarna som styrs av Merkurius i hela 7 månader ..kommer just mail konton och olika typer av kommunikation via etern vara påverkad – Byt lösenord och säkra era konton blir mitt råd..

Mia💫