Välj en sida

I dag är Månen i Tvillingarna och bygger nu kontakt med Mars..I dag kan vi uppleva att senaste dagarnas mer tunga energi byter karaktär och dina tankar kan längta efter balans och vila nu..


Fredag 16/9

Du kan nu vara i starkt flöde av tankar och kommunikation.. många bollar kan i dag skapa stress och du kan nu arbeta mot att lösa och försöka förstå och hantera system -att lösa problem som tycks gå mot ett sista bäst före datum kan ligga på bordet i dag..

Vi kan upplevt oss begravda i planering och praktiska åtagande senaste dagarna..Kanske går proppen i dag och du kan vilja revidera och fundera på senaste tidens samtal och händelser .. tankar och samtal vara färgade av en intensiv energi som nu söker utlopp..

Mars nu i samtal med Merkurius kan skapa konflikter med oss själva eller andra.. Samtal och försök att reda ut situationer kan skapa större förvirring och dagens energi uppmanar till att söka det som förenar och tillåta tid och tålamod i kontakt med andra

Solen som i dag är upptagen att försöka lysa igenom oklarhet och söker svar och lösningar kan genom sin kontakt med Neptunus skapa en känsla av att situationer är ogreppbara och kanske skapa frustration eller upplevelse av tappad energi ..

Allt vi hör ser och upplever under dagen kan kanske skapa förvirring eller så är vi själva osäkra på vägval och beslut .. att zooma in och ut och använda rätt lins mot omvärlden kan vara utmanande nu.Inre processer kan vara belysta och känslor stiga upp mot ytan som kan innebära val..

Venus som i dag är i samtal med Månens nod berättar om att din ekonomi och relationer nu kan vara del av dagens flöde.. ödesbestämda beslut kan få långgående effekt..

I dag väljer vi våra krig då urladdningar kan ligga nära till hands.. en långgående inre eller yttre konflikt kan skapa känsla av att vi är inmålade i ett hörn .. alla beslut här och nu kan vara tagna i fel perspektiv och pusselbitar kan fortsatt fattas..

Vi andas..

Namaste💫

Mia..

Lifehealing@live.se