VĂ€lj en sida

I dag Àr fortsatt MÄnen i Tvillingarna och bygger nu upp samtal med Solen och Neptunus..

Lördag 17/9

Under dagen har nu MÄnens samtal med Saturnus och vi kan nu fÄ saker ur box under förmiddagen .. kommunikation och att pricka av göromÄl pÄ dagens lista kan kÀnnas rÀtt

Med MÄnens framfart under kvÀllen kan tvivel eller oklarheter komma upp pÄ ytan och tidigare val kan nu komma upp för att mÀtas och vÀgas..

Inre hinder och svÄrigheter att följa med strömmen eller att vara i nuet kan störa och beslut kÀnnas oklara..upplevda kÀnslor kan ha svÄrt att hitta grund eller utlopp och uppmaningen kan vara att bida tid

Merkurius som nu backar bakÄt mot en kontakt med Jupiter kan skapa en kÀnsla av att tappa fokus ..att se vidden av beslut eller steg kan kÀnnas utmanande och nu kan vi behöva anvÀnda tillit och magkÀnsla för att kunna gÄ med den universella plan som skapats för oss..

I dag kan vi anvÀnda kreativa kraft i skapande och inre arbete kan skapa lugn.. Om en kÀnsla av att vilja slippa eller undvika de processer som nu pÄbörjas gÀllande relationer uppkommer.. kan det vara dax att vara sann mot dig sjÀlv och svar kan hittas i meditation och i ett avslappnat tillstÄnd..

Vi Àr


Namaste🌾 Mia