VĂ€lj en sida

I dag vÀntar ett större energiskifte .. dÄ höstdagjÀmningen med solens intrÀde i VÄgen berÀttar om att vi nu vÀnder blad ..

Fredag 23/9

Dagens energiskifte kan skapa kÀnslor om att du lÀmnat dÄtid ..du kan nu lösa problem ..envisa kÀnslor och tankar gÀllande omöjliga projekt kan i dag finna utlopp och lösningar ..

Med MÄnen nu nedslÀckt och pÄ vÀg in mot en ny fas kan nÀrmaste dagar upplevas förlösande och utrensande ..du kan nu behöva tid och rum för retrospektion och kanske ocksÄ samtal pÄ inre eller yttre nivÄ för klargörande inför nÀsta fas..

Merkurius som i dag backar in i Solens stÄlar berÀttar om att tidigare förutsÀttningar kan förÀndras och att nya tankar och idéer kan skapa lÀkning pÄ tidigare irriterande omstÀndigheter

Kropp sjÀl och sammanhang dÀr förstÄelse för ÄtgÀrder och möjligheter till förÀndring kan bli klarare.. meddelande eller nya vÀgar kan plötsligt förÀndra status Q och energier som nu uppmanar till större förstÄelse och hopp om positiva förÀndringar kan födas fram..

Vi gÄr nu mot en NymÄne som indikerar att relationer samspel och frÄgor pÄ inre och yttre plan gÀllande balans i ditt liv nu kommer att vara i fokus nÀrmaste mÄnaden..

Merkurius som nu backar tillbaka in i Jungfrun och ett möte med Venus lovar nya samarbeten och möjlighet till större samförstÄnd och balans.. Vi gör om.. och vi gör rÀtt.. Att Äterknyta kontakter.. och Àven knyta ihop sÀcken gÀllande inre processer Àr att vÀnta ..

Namaste🌾

MiađŸ’«