VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Stenbocken och bygger nu kontakt med Pluto.. ett klargörande och försök att nu bryta vanor och tidigare förutsÀttningar ligger i dagens flöde..

MĂ„ndag 3 Oktober


MÄnen har idag kontakt med sina egna noder som berÀttar om att vi nu Àr i en fas av bÄde avslutande och öppnande av nya dörrar..en större mening och förstÄelse kan sökas och vi Àr i begrepp att lÀgga livspussel pÄ plats.. en föraning av förÀndringar kan upplevas och en otÄlig eller irriterad energi kan vara nÀrvarande

FörÀndring som varit uppe i process sedan början av Äret kan nu Äteraktiveras och du kan nu lÀgga nya planer eller justera tidigare önskningar..med flertalet av planeter som nu stannar upp för att Äter gÄ framÄt lovas och söks nu avslut och fÀrdigstÀllande..Pluto som nu drar ner sin rörelse och grÀver sig ner i Stenbocken berÀttar kanske om inre kamp och att du kan uppleva dig dragen i flera riktningar .. val kan vara del kommande frigörelse pÄ gott och ont och vi kan nu bli medvetna om att vi inte lÀngre kan upprÀtthÄlla status Q..

Merkurius som under gÄrdagen vÀnt för att Äter gÄ mot framtiden har under sin retrograda resa plockat upp och öppnat nya mentala vÀgar och önskningar om lösningar .. En ny medvetenhet om tidigare mönster och levnadssÀtt kan nu öka tankar om förÀndring och nya vÀgar..

Venus som aktiverar behov av inre och yttre balans kan nu hjÀlpa att presentera nya lösningar och skapa nya samarbeten ..ett kommande möte mellan Venus och Solen lovar möjligheter att börja om genom att brÀnna broar ..

Vi förvÀntas inom kort stÄ pÄ ny mark

I dag kan du anvĂ€nda kreativ kraft att genomföra .. ett fint flöde i jord lovar framgĂ„ng i praktiska förehavanden ..Natten kan bjuda pĂ„ starka symboliska bilder ..ditt undermedvetna kan nu bearbeta undertryckta mönster och kĂ€nslor .. Vi slĂ€pper


Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelning av NymĂ„nen i VĂ„gen..âŹ‡ïžâ€Š Vi har nu passerat halva vĂ€gen i processen av den nu vĂ€xande fasen in mot kommande FullmĂ„ne .. Vi fortsĂ€tter surfa VĂ„gens energi i uppbyggnad..

https://youtu.be/KbpVLbuqmQs