Välj en sida
10 Oktober

Fullmånen i Väduren har nu kulminerat och vi har nu fortsatt Solen riktad som en spotlight på Väduren … Månen som nu laddat sin nya cykel kommer bära energin under en hel månad..

Det är Mars som styr den här Fullmånen och han ligger nu i Tvillingarna..Mars rör sig nu långsamt fram då han förbereder sig för sin retrograda period.. det betyder att vi kan räkna med att den här Fullmånen kommer vara en del av den process som nu kan innebära förändrat fokus och nya vägval direkt kopplat till just Tvillingarnas hus..En process som kommer avslutas i Mars månad 2023… det betyder att universum nu hjälper oss skapa och bygga nya vägar .. Kanske spränga broar och rita nya kartor är en del av den här processen.. en Fullmåne uppmanar till avslut.. tömning och utrensning innan Nystart..

På väg in mot eclipser..

Månens noder som nu befinner sig i Oxen och Skorpionen berättar om den process som under närmare månaderna kommer öppna och stänga portaler till framtid och dåtid.. vi väver vår livsväv här och nu och pågående Fullmåne i Väduren är en förberedande fas inför större förändringar som varit i långsam process under hela året..

En återkommande fråga.. När blir det bättre?

I process…

Relationsaxeln mellan Väduren/ Vågen är nu i fokus och vi söker balans och speglar nu upp våra skuggor och inre arbete genom våra relationer.. både med oss själva och andra.. så innan så utan..

De här speglingarna som pågår nu har med våra gamla inprogrammerade relationsmönster och tidiga sätt att lösa problem på.. det vi redan som barn snappat upp och nu använder i samtal och umgänge med andra.. sätt vi lärt oss för att behålla harmoni i relationer.. eller sätt vi hanterar vår egen kraft på..

Frågorna är många…

Vågar du lysa och ta plats.. eller stå på dig och gå egna vägar?.. Har du agerat efter egen instinkt.. eller har du tryckt tillbaka dina behov?…lever du i din fulla potential ?Är du älskad för den du är?… eller bara för det du gör ?

Kairon och Venus

Vädurens Fullmånen är laddad med symbolik då Kairon den sårade krigaren var i direkt kontakt med Månen under kulmineringen.. och nära Solen i Vågen befinner sig nu Venus…. Det betyder att vi har chans att läka våra hjärtan.. och nu omprogrammera relationsmönster..

Att belysa krigsskador från relationer .. eller följa trådar bakåt som påminner oss om mönster som inte längre ger styrka är vägen att gå nu..Vi behöver nu tömma genom att komma nära oss själva..Att komma nära vår egen kärna är inte alltid bekvämt.. men det är sanningen om oss själva och andra som nu befriar..

Venus ska inom kort omfödas till en morgonstjärna .. efter att hon renats genom solens strålar… kanske beskriver just hennes resa vår egen färd mot en nystart💫

Lyssna gärna på min inspelande tolkning av gårdagens Fullmåne ⬇️

https://youtu.be/s7Z-BBzqrvA

Namaste🌸

Mia💫