VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Oxen och nu kan du fundera pÄ hur du ska balansera kropp och sjÀl mot en större harmoni..

Tisdag 11/10

MÄnen som nu fortsatt avger starkt ljus kan lysa upp frÄgor om din relation med dig sjÀlv.

Med MÄnens byggande kontakt med sin egen nod och Uranus kan nu kÀnslan och lÀngtan efter förÀndring vara starkt..Dina mÄl och drömmar kan framtrÀda klarare ..

Du kan kanske uppleva dig osÀker hur du ska resa mot framtiden dÄ Mars och Neptunus nu för samtal som kan lösa upp tidigare planer..Verktyg du alltid anvÀnt kan behöva uppgraderas och nya samarbeten skapas för bÀsta resultat.. dagens utmaning kan vara att skapa flöde i kontakt med andra utan att förlora dig sjÀlv och dina egna idéer pÄ vÀgen..

LÀrdom kan ligga i dagens flöde som uppmanar till nya sÀtt att tÀnka och agera pÄ.. att öppna för nya kontrakt verktyg och idéer som tillÄter tillvÀxt för alla parter inblandade kan bli dagens bÀsta rÄd..

Merkurius som i dag Äter gÄr in i VÄgen efter sin retrograda period Àr fortsatt i skugga och kan nu vÀcka tankar om egen obalans i relationer och görande .. misstag i hur du vÀrderat din egen kraft och hur du tidigare agerar kan stiga upp till ytan.. kanske Ängrar vi nu beslut och vÀcker inre processer och ny mental medvetande till liv pÄ gott och ont

Vi kan inte backa bakÄt för att förÀndra dÄtid.. men vi kan besluta att lÀra och agera pÄ nytt sÀtt i framtiden..

HjÀrta och tankar strÀvar nu mot en förening.. VÄrt halschakra kan vara ovanligt aktivt i dag..vi vÀljer att bolla idéer och tankar med andra utan att sÀtta punkt .. Vi öppnar nu upp för nya möten synsÀtt och samarbeten.. en inre dragkamp kan kanske upplevas störande .. DÄtid och framtid skall kalibreras och nya vÀrldar öppnas..

Vi andas


Namaste🌾

MiađŸ’«