VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Lejonet och du kan i dag fÄtt information som berÀttar om att förÀndringar Àr nÀra..

18 Oktober

MÄnen har under morgonen fört samtal med Jupiter som nu stÄr i dörren för att backa bakÄt och ÄtervÀnda in i Fiskarna.. Samtal eller processer som skett i det tysta kan nu presenteras och förÀndringar pÄ gott och ont kan nu vara ett faktum

Mars som nu har samtal med Venus och Solen berÀttar om att val nu kan stÄ klarare och förÀndringar som nu Àr nÀra i tid kan komma att pÄverka samarbeten och din faktiska ekonomi

Saturnus som nu grÀvers sig ner och bromsar upp sin retrograda rörelse berÀttar om att en reality check vÀntar dÀr ett accepterande av nödvÀndiga förÀndringar nu kan underlÀtta din transformation frÄn gammalt in mot nytt..Ett flexibelt förhÄllningssÀtt rekommenderas som bÀsta sÀtt att klara övergÄngar..

Ingenting blev som det var tÀnkt.. men kanske blir det bÀttre Àn du kunnat förestÀlla dig ?.. Vi hÄller en öppen dörr för magi och tillrÀttalÀggande av universum nu..

Vi andas..

Venus som nu fÀrdas genom solens strÄlar ska stiga upp som en morgonstjÀrna .. en ny gryning som berör vÄra relationer och vÄr inre och yttre ekonomi kommer inom kort i fokus .. Den höga press och inre tryck som nu eskalerar kommer skapa nÄgot mer hÄllbart och bestÀndigt.. det Àr alltid mörkast innan gryning..

MÄnga skiften och transformation av gamla förlegade former vÀntar nu.. Vi Àr pÄ vÀg mot de eklipser som kommer befÀsta förÀndringar..En ny energi för att skapa en ny verklighet Àr nu nÀra..

Namaste🌾

MiađŸ’«