VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Jungfrun och bygger nu kontakt med sina egna noder..Vi Àr nu i utrensande fas inför en kommande förÀndring som sÀtter fokus pÄ en frigörelse som ger ringar pÄ vatten under lÀngre tid..Eklipser vÀntar nu som kommer öppna och stÀnga portaler till dÄtid och framtid i ditt liv..

Fredag 21/10

Att i dag leta öppningar förklaringar och sÀtta saken i rÀtt perspektiv kan vara rÀtt vÀg att gÄ nu..Vi rensar ut och skapar ordning i kaos pÄ inre och yttre plan..

Stora skiften energimÀssigt börjar nu bygga pÄ i styrka och en ny ton kan skapa inre vibrationer som en föraning pÄ kommande stormar..

.. Venus som i dag nĂ€rmar sig ett möte med Solen berĂ€ttar om ett kĂ€nslomĂ€ssigt skifte som nu krĂ€ver reflektion dĂ„ en kĂ€nslomĂ€ssig dödsprocess Ă€r att vĂ€nta..förĂ€ndringar som innebĂ€r att avslut utanför vĂ„r kontroll kommer nu spegla nĂ€rmaste tidens hĂ€ndelser pĂ„ gott och ont
 ett nytt medvetande gĂ€llande relationen med oss sjĂ€lva och vĂ„ra inre resurser skall födas fram..

En lÀngre tids inre processer Àr alltsÄ att vÀnta dÄ Venus först skall fÀrdas igenom Skorpionens energi .. sanningar och starka kÀnslor Àr del av den nyfödda energi som vi möter upp nu..Venus resa berÀttar om att den nystart som nu vÀntar dig kommer öppna dina ögon och sÀtta dig i kontakt med inre kÀnslor att processa.. vi rider vÄra skuggor eller nya flöden som hjÀltar nu..

Saturnus som nu stĂ„r stilla kan pĂ„minna om de berg du kan behöva bestiga för att komma till grönare omgivningar.. med MĂ„nens byggande kontakt med Neptunus och Mars kan frĂ„gor om hur du ska orka och vilka verktyg du skall anvĂ€nda nu stiga upp..VĂ€gval vĂ€ntar


Vi andas ..

Namaste🌾

MiađŸ’«

🌾Stora förĂ€ndringar vĂ€ntar under 2023- Jupiter Saturnus och Pluto kommer trĂ€da in i ny energi.. MĂ„nens noder kommer utöver byta tecken och bjuda pĂ„ 18 mĂ„nader av lĂ€rdomar i form av nya utmaningar och möjligheter .. Vill du veta hur de nya energierna kommer pĂ„verka dig?

Jag tar under November mĂ„nad emot mindre antal bestĂ€llningar av personliga Årshoroskop för 2023.. Vill du göra en bestĂ€llning kan du kontakta mig pĂ„ 
.lifehealing@live.se

Lifehealing@live.se