VĂ€lj en sida
Onsdag 26/10

Vi Àr pÄ vÀg in mot djupa vatten i en transformationsprocess som berÀttar om att vi nu kan bli tvingade att slÀppa taget.. att frigöra karma Àr det universella mÄlet

Att vara flexibel och omfamnande i kanske obekvÀma situationer och att acceptera nya influenser och omstÀndigheter kan bli utmaningen under lÀngre tid ..

I dag Àr MÄnen fortsatt i Skorpionen och har nu passerat sin egen södra nod.. uppvaknande som kan skapa starka kÀnslor och ett upplevt tuggande pÄ gamla tankeslingor och kÀnslomÀssiga mönster kan vara dagens tema..

Vi Àr nu i upplevelsen av att andras val och beslut hamnat fel pÄ egna personliga plan.. Att nu plantera eller rita nya kartor nu kan möta pÄ motstÄnd eller kan andras beslut nu Àven Àndra din egen kurs framÄt pÄ gott och ont.

Meddelande som förÀndrar ligger i pipeline under kommande vecka..hemligheter eller tagna beslut kommer nu upp i ljuset ..

Vi har idag kontakt med de portaler som kan beskriva vad vi behöver slÀppa förÀndra och hantera för att kunna komma vidare ..MÄnen bygger nu upp kontakt med Saturnus som berÀttar om att temat för dagen Àr det motstÄnd som vi behöver forcera.. tankar och kÀnslor kan nu behöva utrymme för att kunna processas pÄ rÀtt sÀtt.. en kÀnsla av att vilja slippa mer problem kan driva oss mot att vilja dra ut proppen .. att trycka pÄ paus knappen för det drama som vi nu hanterar pÄ inre eller yttre nivÄ..

I dag kan vi gÄ pÄ ren vilja och samla kraft inför viktiga samtal och beslut..

I morgon Àr en ny dag..

Namaste🌾

MiađŸ’«