Välj en sida

Djupare in i transformation…

Torsdag 27/10

I dag går Månen in i Skytten och nu kan lättnad upplevas på ett inre plan..

Vi flyttar nu fokus från inre processer och tyngd mot sökande av lösningar.. Månen har i dag samtal med Jupiter som förstärker impulsen att förändra.. En inre drivkraft att sätta fart mot att lösa gamla surdegar kan vara närvarande under dagen..en känsla av sista minuten eller att du nu bör skynda kan vara en drivande energi..

Merkurius har nu samtal med Mars och Pluto och en kraftfull energi som riktas mot förändringar och insikter på djupa plan är nu verklighet .. intensiva tankar som driver oss mot transformation på olika plan där händelser och kanske påtvingade händelser kan sätta saken i nytt ljus..

Vi hanterar nu Eklips energier av Plutonisk karaktär där plötsliga avslut och även ny början nu är energier som spelar ut sig i våra liv., En förändrad verklighet sätter fokus på vad vi värderar och vad vi är beredda att slåss för.. Vi andas..

Jupiter kommer under natten backa tillbaka in i Fiskarna som berättar om aktivering av drömmar bilder och känslor .. Vi kan nu få uppmaningar och insikter i form av nedladdningar som kan hjälpa till förlösning eller aktivering av olösta undermedvetna mönster..

Namaste🌸

Mia💫

Lifehealing@live.se