VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Skytten och samtalar nu med Saturnus och Kairon.. Med Jupiter nu retrograd Äter i Fiskarna Àr en energiförÀndring att vÀnta..

Fredag 29/10

Inre vÄgor Àr nu större och tankar om framtiden kan upplevas förvirrande.. MÄnen bygger nu upp kontakt med Mars och Neptunus som berÀttar om inre processer dÀr tankar kan pendla mellan olika alternativ och scenario nu kan förstoras upp..

Gamla kÀnslomÀssiga problem kan nu Äter aktiveras och krÀva en tid för inre process .. En kÀnsla av att inte vÄga eller vilja röra runt i grytan kan vara nÀrvarande..

Din kropp och vÀlmÄende kan nu Äter komma i fokus.. du kan nu bÀra eget ansvar att förÀndra och vÀlja nya mer hÀlsosamma sÀtt att hantera bÄde kroppsliga och ekonomiska hinder ..Kanske kan Änger nu bli kÀnnbart om hur du tidigare hanterat egna behov din kropp och dina resurser..

MĂ„nen som i dag har kontakt med sina egna noder berĂ€ttar om att vi nu behöver anpassa oss till nya omstĂ€ndigheter 
Verkligheten knackar nu pĂ„ och Inre processer som stormar kan driva oss mot avslut och att förĂ€ndringar som nu kan komma plötsligt och ovĂ€ntat 
.

Vi andas och kanske arbetar pÄ att behÄlla och hitta nya fotfÀsten..Inre motsÀttningar eller i vÀntan pÄ svar som berör vÄr framtid kan fÄ oss att agera impulsivt .. vi grundar och övar pÄ inre balans i tid av förÀndringar..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se