VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Fiskarna och samtalar nu med Merkurius Solen och sin egen Nod..

Torsdag 3 November

I dag kan du föra samtal om förĂ€ndring du önskar genomföra och en kĂ€nsla av att vilja bli klar med surdegar och komma till kĂ€rnan av dina egna inre processer kan nu vara en stark drivkraft..I dag trĂ€nar vi pĂ„ grĂ€nser och skapar fysiskt utrymme i tid och rum för att fĂ€rdigstĂ€lla pĂ„ flera plan..ett steg i taget..Portaler frĂ„n dĂ„tid Ă€r nu aktiverade som innebĂ€r att vi nu Ă€r i process att hantera och transformera vĂ„r karma 


Inre sanningar om hur du anvÀnt egna resurser och hur dina relationsmönster skapats kan nu ge kÀnsla av Änger eller tankar pÄ hur du istÀllet skulle valt.. Vi stÄr nu inför nya kommande vÀgval som ger dig en chans att vÀlja nya sÀtt att agera och dÀrför lÀgga gammalt karma bakom dig..

För att kunna öppna framtida portar krÀvs nu klargörande och en förstÄelse för din egen inre kÀnslomÀssiga och psykologiska status.. FrisÀttande av karma och dÄtid Àr en nu pÄgÄende process och kanske kÀnner du dig trött pÄ Äterupprepande av problem och inre processer .. ett steg fram och tvÄ tillbaka kan vara kÀnslan .. Vi drivs nu mot ett crescendo och uppvaknande som innebÀr accepterande av vad som varit och nya beslut som grundar sig pÄ att lÀra av misstag..

Venus och MĂ„nen som i dag Ă€r i kontakt med MĂ„nens södra nod berĂ€ttar om att bryta mönster gĂ€llande din hĂ€lsa ..din inre eller yttre ekonomi samt relationer ..Kanske Ă€r du i valet och kvalet eller vĂ€ntar nu pĂ„ svar 
MĂ„nens byggande samtal med Uranus ökar lĂ€ngtan efter frihet och lĂ€ttnad som bara kan skapas genom slĂ€ppande av dĂ„tid..Vi Ă€r nu öppna för att ta nya vĂ€gar och kanske överraskar du dig sjĂ€lv med att sĂ€ga Ja till förslag eller nu slĂ€ppa dödvikt utan att blinka..

MÄnens fÀrd i Fiskarna och uppbyggande mot ett möte med Neptunus och Jupiter under nÀrmaste dagarna berÀttar om att kÀnslor och teman som berör just avslut fÀrdigstÀllande och sanningen att undermedvetna mönster frÄn dÄtid kan spela spratt i nutid Àr i fokus .

Vi i andas och tillĂ„ter frigörande och uppvaknande 
 dagar för att testa tillit och högre mening Ă€r hĂ€r


Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se