Välj en sida

I dag växer fortsatt Månen i Skyttens energi och vi är nu alla i uppbyggande och framfödande av nya världar..

Torsdag 24/11

En ny 28 dagars cykel är nu påbörjad och dagens positiva transiter förstärker nu den nyfödda Månen och den känslan av ny gryning som väntar..

Månen har i dag möte med Merkurius och Venus där tankar samtal och känslor nu är uppe för revidering ..

Kairon uppmanar oss till läkning och sökande av svar gällande ekonomi relationer och eget mående nu.. En uppmaning att processa tidigare hårda verklighet som nu är medveten och väckt.. -kan bli dagens utmaning..

Kanske vill vi blunda för de problem som nu kommer tillbaka från dåtid.. en sista kraftansträngning kan krävas för att hjälpa att stänga dörrar till tidigare omständigheter relationer och upplevelser.,Lärdomar hämtas..

Med Neptunus och Mars nu i kontakt kan dåtid hålla oss upptagna med tankar känslor och fortsatt utrensning med mål att sopa rent en gång för alla.. Jupiter sätter nu ljus på uppsamlad sparad och tillbakahållen energi som behöver sättas fri erkännas och processas .. Val och en känsla av att ta två steg fram och ett tillbaka kan följa oss nu närmaste dagarna..

Jupiter som står stilla efter avslutad retrograd färd i Fiskarna beskriver nu möjlighet att din bubbla kan spricka eller att du nu når en bristningsgräns som frigör upplagrad energi på gott och ont… Drömmar och önskningar kan nu få fäste i verkligheten .. eller så kan situationer och relationer som inte längre är hållbara för framtiden nu lösas upp..

Vi andas..

I dag går vi med flödet och öppnar för samtal nya drömmar och skapande av vår nya verklighet..Vi kan nu få svar nya perspektiv och vara ovanligt lösningsfokuserade ..

Vi väljer att inte ta för mycket på tallriken nu.. eller att svälja floskler och sanningar som är förlegade.. eller tillhör någon annan..

Din resa.. dina val.. ingen annan kan leva ditt liv för dig..

Allt börjar med tanken.. I dag lägger vi kraft på nya vägar hjärtliga samtal och att stå i egen sanning.. Att vara ute i naturen.. eller ta obekväma samtal och vända negativa tankemönster eller samtal till positiva känslor av befrielse och lättnad kan skapa verklig magi.,

Lyssna gärna på min tolkning av gårdagens Nymåne ⬇️

https://youtu.be/fSgke8RjseU

Namaste🌸

Mia💫