VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Oxen och möter nu upp med sin egen Nod och Uranus.. Nya energier flödar nu in som berÀttar om framtiden och kan skapa öppningar genom meddelanden som berÀttar om att det Àr dax att stabilisera upp planer och att börja sÀtta dem i jord..

Vi gÄr nu mot avslut av ett gammalt liv drömmar och visioner.. det Àr tid att bygga nya drömmar och mÄl..

MĂ„ndag 5/11

Med Merkurius nu pÄ sista graderna av Skytten kan planer nu börja ta form..en sista möjlighet att förÀndra eller finslipa kommande schema och upplÀgg för dina drömmar kan presentera sig nu..Merkurius pÄ vÀg in mot Stenbockens energier berÀttar om att lagt kort ligger inom kort..

Merkurius som nu samtalar med Jupiter kan fÄ dig att kÀnna dig splittrad och att vara flexibel kan vara en nödvÀndig lösning..du kan uppleva en stark drivkraft nu men behöva hantera ovÀntade vÀndningar eller öppna upp för erbjudande och att Àndra schema för att kunna surfa dagens energier pÄ bÀsta sÀtt

MÄnen skapar under kvÀllen samtal med Neptunus och Saturnus som berÀttar om att vi kan uppleva oss stressade av uppgifter och dina kreativa projekt kan störas av mÄsten ..att försöka backa för att ta djupa andetag och att ta en sak i taget Àr att rekommendera..

Tankar om pengar och egna resurser kan öppna upp din kreativitet för att försöka finna nya lösningar..irritation att inte vara pÄ den punkt i livet du drömt om nu kan dock skapa tvivel och att styra tankar och pÄminna dig sjÀlv om att Rom inte byggdes pÄ en dag kan vara en tröst nu..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se