Välj en sida
Torsdag 8/12

En viktig och stark Fullmåne har nu kulminerat och vi surfar nu de vågor som kommer föra oss in mot nästa Nymåne som föds fram den 23 December..

En intensiv energi är nu både synlig och kännbar..

Fullmånen kulminerade tidig morgon i dag kl 05:08 och Månen var i kontakt med Mars som nu är retrograd..Mars retrograd berättar om att vi fortsatt har inre jobb att utföra och nu ökar vår process i takt och intensivitet..Mars som har huvudrollen under kommande veckor berättar om möjligheter att bränna broar..bearbeta gamla trauma och lära oss hantera stigande energi..

Fullmånens energi behöver ledas och användas rätt nu..att vara i rörelse och söka fysiskt utlopp eller tillåta inre bränder elda rent hus i egen transformation kan vara rätt väg nu..Healing kan ske där inre hinder rämnar och blåser rent i våra kanaler..

Vi håller lågan brinnande..utan att skapa skogsbränder… Vi är mer reaktiva under kommande veckor och Mars influerar våra känslor..

Merkurius som är chef för dagens Fullmåne i Tvillingarna söker jord.. och har nu klivit in i Stenbocken .. Vi kan tänka på våra drömmar.. de som inte blev eller de vi fortfarande drömmer om.. Att göra jobbet med oss själva och tillåta inre samtal om de misslyckande vi själva är ansvariga för vid tidigare val kan vara användbara insikter nu.. ett uppvaknande om att vi behöver förändra fokus och bredda vår kunskapsbank.. eller slipa på vår plan är en viktig del i samtal på inre eller yttre plan..

Vi uppgraderar efter klargörande av det som inte fungerar..

Vi undviker mentala härdsmältor..väljer våra krig och bestämmer oss för att vara i rörelse på alla plan under kommande veckor.. Sanningen är vacker.. men kanske inte så bekväm..

Namaste🌸Mia 💫

Lyssna gärna på min inspelning och tolkning av dagens Fullmåne ⬇️

https://youtu.be/gdNx8MaXfCM