Välj en sida

I dag är Månen i Kräftan som tillåter inre processer att förstärkas.. Känslor och tankar om de nya utmaningar som ligger framför dig kan nu stegras..Du kan fundera på hur du kommer klarar de krav utmaningar att styra ditt liv in mot lugnare hamnar och förtöja på rätt plats nu..

Fredag 9 December

Sanningar och beslut som kanske inte känns så bekväma kan nu skapat inre vågor och du kan behöva lägga planer för hur du ska kryssa utan att nu gå på grund..

Dagens uppmaning blir att inte slösa energi på redan överspelade händelser och tillåta dig att processa och smälta senaste tidens kanske mer hektiska eller turbulenta tid

Vi integrerar..

Oväntade utgifter kan nu trillat in och att nu lägga en budget eller göra smarta grundade beslut gällande din ekonomi kan krävas.. att sortera och vara sanningsenlig gällande nödvändighet kontra extravagans kan göra skillnad..

En känsla av att vilja gå undan och skapa egen tid eller att vara runt nära och kära där du kan vara dig själv kan bli helgens mål.. Vi drar nu ner takten och använder tid till återkoppling och försök att stilla inre hunger genom att ifrågasätta längtan vi bär..vi uppmanas nu att fylla på med rätt energi och sällskap..

Med Månen i samtal och konfrontation med Merkurius under tidig del av kvällen kan dina tankar vara låsta på mål och mening..att nu försöka måla framtidsbilder utan klar vision eller i ett tillstånd där känslomässiga delar av dig visar gamla filmer i repris kan kännas dränerande..

Du vet sanningen.. nu ska du bara acceptera och integrera för att kunna skapa en ny verklighet..ett ansvar för eget mående och värde är nu belyst..

Med Venus inträde i Stenbocken under tidig morgon Lördag kan vi vakna upp mer stabila och redo att påbörja nya planer.. i kväll Fredag vilar vi oss i form..och vi omfamnar vårt inre barn.. en trött och kanske tilltufsad energi under ytan kan behöva vaggas till ro

Namaste🌸

Mia💫

Lyssna gärna på min inspelade tolkning av Fullmånen i Tvillingarna.. en energi vi surfar närmaste veckorna ⬇️

https://youtu.be/gdNx8MaXfCM

Lifehealing@live.se