VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Lejonet och bygger nu kontakt med Kairon och Uranus ..Viktiga Ätagande och Àrenden som nu kanske dragit ut pÄ tiden kan utmana dagens planering..Meddelanden eller information gÀllande din framtid kan störa eller röra runt i grytan och förÀndra dina tidigare tankar och tidsplanering

MĂ„ndag 12/12

Solen som i dag har produktiva samtal med Saturnus berÀttar om att du kan grunda din energi och med hjÀlp av beslutsamhet driva dig sjÀlv mot ett mÄl..att försöka hÄlla dig till upplagda planer och genomförande kan dock bli dagens utmaning dÄ MÄnen nu har kontakt med sina egna noder och en kÀnsla av att inte ha full kontroll pÄ vad som sker nu kan vara sant..

Viktiga beslut och större energier som nu ska pÄ plats i livet kan innebÀra att du i dag hanterar bÄde avslut av gamla vÀrldar och öppnande av nya ..Tankar om hur du ska rodda din ekonomi kropp och kalibrera mot integration av dig som person frÄn det gamla in mot en ny identitet kan vara en underton i dagens energi

En kÀnsla av att vara styrd mot avslut eller kulminering förstÀrks av att vi fortsatt processar FullmÄnens energi dÀr Mars nu retrograd fortsatt pÄverkar ..Plötsliga förÀndringar eller en uppblossad nödvÀndighet att ta hand om problem gamla och nya kan vara ett huvudtema under veckan..

Vi hÄller fokus pÄ görande och finslipar nu vÄra idéer .. en dipp av sjÀlvförtroende gÀllande dina drömmar ..om de bÀr potential eller kommer förbli ouppnÄeliga kan svepa dina tankar i fel riktning.. Vi andas och ÄtervÀnder till nuet..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@ live.se