Välj en sida
Final och avslut av 2022💫

I dag kan du uppleva stress inför de planer som väntar under kvällen eller så har du kanske egna projekt som tar din uppmärksamhet nu..Detaljer behöver komma på plats och att organisera i tid kan kännas utmanande ..

Månen har under dagen konfliktfyllda samtal med Venus och Pluto som berättar om att tankar gällande din ekonomi eller dina nära relationer nu kan störa ..Någon situation eller tankar gällande problem som behöver lösas kan upplevas obekvämt och stressfylld ..irritation kan nu stiga upp på ytan.. Vi andas..

Med Venus nu på väg mot ett möte med Pluto kan en känsla av ett tvunget eller önskat avslut nu växa sig starkare…Vi är i rätt flöde för förändringar nu..

Det som avslutas i dag kommer skapa rum och plats för starkare och mer givande energier..Vi släpper i tillit.. Universum har en plan..

Dagen kan bjuda på starka känslor som nu kan spela ut sig i relation med andra.. med Månens inträde i Oxen under kvällen kan dock ett större lugn infinna sig.

Nyårslöften som ges nu kan vara starkt förankrade i vetskap om vad som inte fungerar och längtan att vilja vända blad och börja om har en extra tyngd just nu..

Med Månens inträde i Oxen kan du önska lugnare event eller umgänge under kvällen och att nu föredra kvalité framför kvantitet kan kännas naturligt och rätt..Att äta gott och strö extra glitter på det som känns lyxigt och extravagant i det lilla kan bli kvällens tema..

En ny morgondag gryr ..Välkommet och efterlängtat.. I ljuset under morgondagen kommer känslan av balans växa till.. Vi vänder blad..

Jag önskar er alla ett starkt avslut och ett fantastiskt nytt 2023 💫

Namaste/ Mia🌸