Välj en sida

I dag är Månen fortsatt i Kräftan och inre känslor som blivit belysta under Månens kulminering kan nu flyta upp på ytan..

Lördag 7/1

Merkurius som nu passerar genom Solens strålar belyser problem som är i process i ditt liv..Skuggor kan stiga upp nu och med Månens kommande konfrontation med Pluto kan känslor upplevas obekväma och konfronterande ..

Saturnus energier kan förstärka del av de problem vi nu ska hantera.. Grupper samarbeten och kanske svåra samtal där lagt kort ligger kan vänta under kommande vecka..Kommunikation och meddelande gällande din framtid och som berör din inre säkerhet din ekonomi och ditt hemliv kan beröras..Vi andas..

En större klarhet eller nedladdningar är nu möjligt ..en större förståelse för din del av ett problem och mönster kan nu ses klarare .. känslan av återupprepning av karma och en känslomässig sårbarhet kan stiga upp i ljuset

Månen för samtal med Neptunus i dag som kan skapa en upplevd trötthet och en längtan efter tid att vila och att bara vara.. att ladda ut och att skapa tid att processa och smälta kan vara rätt val nu..

Med Merkurius som nu öppnar upp för möjliga mentala nedladdningar och med förstärkning genom Månens samtal med Neptunus kan vi idag skapa ett högre medvetande… Universum kan ge dig klara svar i dag.. Vi skruvar upp ljudet för bästa mottagning ..Meditation och en bestämd avsikt att lyssna noga kan förstärka en inre förlösning..

Vi realiserar och accepterar..

Solen som nu bygger kontakt med Pluto berättar om intensiva kommande processer ..en slutgiltig vändning en större klarhet är att vänta ..

Namaste/ Mia🌸

Lyssna gärna på min inspelade tolkning av pågående Fullmåne ⬇️

https://youtu.be/9LlRnC5zaCM

Lifehealing@live.se