VĂ€lj en sida

I dag Ă€r MĂ„nen i Fiskarna och för nu samtal med Merkurius och Uranus
Vi försöker nu hitta grund för att bygga vĂ„ra drömmar.. IdĂ©er eller tankar du burit lĂ€nge kan nu söka plats för att sĂ€ttas i jord

Tisdag 24/1

I dag kan du uppleva dig söka efter svar för att bekrÀfta beslut och du kan nu vara upptagen att reda ut dina kÀnslor .. Kanske kan du för nu behöva kalibrera eller omfamna system eller samarbeten dÀr grÀnser inte Àr satta eller sista ordet Ànnu inte Àr sagt

En frÄnmotiverande energi Àr fortsatt verksam och du kan kÀnna ett behov att rensa ut.. tankar och kÀnslor kan söka utlopp nu och kanske kan du kÀnna dig bÄde förvÀntansfull och trött efter sista tidens mer förÀndrade verklighet

Att skapa utrymme för egen inre process kan vara rÀtt val i dag .. mera överraskningar kan vÀnta dÀr meddelanden och tillrÀttalÀggande av egen förstÄelse eller sammanhang kan komma in nu..

Vi kan vÀlja att sÀtta grÀnser mot oss sjÀlva och andra i dag .. att lyssna pÄ egna behov kan vara del av dagens flöde..

Samarbeten nya grupperingar pÄ olika plan kan nu börja formas..

MÄnen som nu börjar vÀxa till i ljus berÀttar om att en positiv kÀnsla eller förhoppning nu börjar ta upp en större plats i vÄra sinnen.. Vi vÀljer att fokusera pÄ det som kÀnns rÀtt och som innebÀr tillvÀxt..

Solens kontakt med Jupiter och Mars i dag berÀttar om sammankomster och energi att genomföra .. Dynamiska förÀndringar som kan behöva utvecklas kan nu ligga pÄ arbetsbordet..under kvÀllen kanske du vÀljer du att zooma ut för att lÀgga fokus pÄ att vila dig i form och ta hand om egna inre processer ..

Namaste🌾Mia

Lyssna gĂ€rna pĂ„ mina tolkningar av veckan för alla stjĂ€rntecken ..âŹ‡ïž

https://youtube.com/playlist?list=PL4OMoUEFJGb_cfbUZ7N2_Mg4HxcpUJ7nM