VĂ€lj en sida
Fredag 27/1

I dag Àr MÄnen fortsatt i VÀduren och bygger nu upp samtal med Saturnus och Pluto..En lösningsfokuserad energi som vill ha svar kan nu stiga upp i samtal..

Merkurius nu fortsatt i skugga samtalar med Kairon och berĂ€ttar att vi fortsatt hanterar dĂ„tid och vĂ€lkĂ€nda problem kan nu Ă„ter stĂ„ i fokus .. Mentala mönster och Ă„terkommande tankar kan skapa försök att pressa fram en lösning 
att nu uppleva oss tvingade till förĂ€ndring kan vĂ€xa i styrka

Processer som nu ligger i luften kan skapa vĂ„gor i relationen med dig sjĂ€lv och andra.. tidigare erfarenheter och upplevelser kan bĂ€ra fram en kĂ€nsla av konflikt och frĂ„gor hur du ska rikta din energi kan finnas i dagens flöde


Med Venus intrÀde i Fiskarna kommer nu ett större behov att ta hand om dig sjÀlv kontra andra vara ett tema att balansera nÀrmaste tiden ..din eller andras hÀlsa men ocksÄ behov kan vara del av din process.. en ekonomisk balansgÄng gÀllande faktiska pengar eller egen energi dÀr frÄgor om hur du ska kunna fylla hÄlrum i dig sjÀlv och andra kan nu behöva granskas..En jÀmn fördelning av tid kÀrlek och pengar kan bli utmaningen nu..

Realisera drömmar..

Drömbilder och förhoppningar kan i dag stÄ i kontrast till det arbete och energi du nu behöver lÀgga i potten för att skapa det du vill ha mera av i din framtid..MÄnen som under kvÀllen skapar en positiv kontakt med Saturnus berÀttar om att mer stabila och mogna samtal eller att en grundad inre dialog kan starta upp en process som kan bygga mot en transformation .. starka symboliska bilder och drömmar kan under natten göra sig pÄminda dÄ MÄnens kontakt med Pluto kanske grÀver fram insikter om att den förÀndring och nystart du önskar innebÀr att vi först mÄste slÀppa taget för att skapa utrymme för nÄgot nytt att vÀxa fram..

Namaste🌾Mia

Lifehealing@live.se