Välj en sida

Efterdyningar i Fullmånens energi..

Månen är nu i Jungfrun och det kan vara tid att lösa problem.. Vi lyser nu upp områden som berör vår hälsa och välmående.. att hålla de löften vi gav andra eller oss själva .. samt ta ansvar för den nu nedladdade insikten om att förändringar krävs för att hämta tillbaka kraft ..bär fortsatt full potens och vår fokus..

Onsdag 8/2

Samtal och kommunikation kan i dag beröra förändringar som redan skett eller som ligger i pipeline.. Vi kan behöva få detaljer på plats och lära oss nya sätt att hantera data och ta in rätt frekvens nu..Pusselbitar som berör samarbete kontrakt och detaljer har idag möjlighet att falla ut överkastande och en känsla av lättnad eller förvåning kan ligga i dagens flöde ..

Månen och Venus i kontakt med Uranus berättar om att du kan hålla fokus på frigörelse .. en vilja att släppa bördor och de problem du brottats med en längre tid kan bli dagens mål..

Som att hålla vatten på en gås..

Kritiska inre eller yttre röster kan plötsligt förlorat i värde och du kan i dag kanske känna glädje och tacksamhet för den resan och den erfarenhet du samlat.. Gamla triggerpunkter och fastlåsta positioner kan nu kännas urholkade och du kan komma att upptäcka att du äger nya perspektiv och värderingar..

Under kvällen för Månen samtal med Neptunus och du kan nu behöva lägga fokus på eget välmående.. har du under dagen surfat energierna rätt kan du nu dra en lättnadens suck.. mycket av de uppgifter du lagt på hög kan nu vara avprickade ..

… Viktiga samtal återstår.. Merkurius närmar sig nu en kontakt med Pluto.. Fler stenar väntar på att vändas..

Namaste🌸 Mia

Lifehealing@ live.se

Lyssna gärna på min tolkning av Fullmånen i Lejonet 📩

https://youtu.be/CAXAdB5Hee4