Välj en sida

I dag är Månen i Skorpionen och skapar nu samtal med Neptunus och Venus under första delen av dagen..

Måndag 13/2

Vi processar djupare delar av oss själva nu..Månens passage av sin egen södra nod i Skorpionen berättar om en urladdning eller en förlösning av problem.. inre kommunikation kan nu klargjort att du står inför viktiga val och att nya vägar kallar dig..

Finanser resurser och vad du värderar kan vara del av pågående process här och nu..

Månens samtal med Venus och Neptunus kan skapa kreativa flöde under första delen av dagen.. eller så kanske du vaknat upp från starka drömmar som tillåtit dig processa på undermedvetet plan..du kan vakna med en känsla av att vara dränerad eller ett bakrus..En längre startbana för att landa i praktiska uppgifter kan nu behövas..

Vi kan drömma om semester eller att få ta en time out..drömmar om bättre samarbete i relationer kan vara närvarande..att bära rosafärgade glasögon kan skapa en känslomässig flykt eller kan längtan efter harmoni få dig att drömma om framtiden och bättre tider..att rensa rena och kanske förändra din diet kan vara flyktiga tankar nu..Läkning av kropp och själ kan finnas i morgonens flöde..

Månen bygger under senare delen av dagen kontakt med Saturnus och Solen.. fokus på bördor och att lösa problem på ett praktiskt plan kan nu vara aktiverad energi ..En känsla av sammandragning då en mental medvetenhet nu är uppväckt gällande eget ansvar för val kan nu skapa inre dragkamp … att lyssna på egen övertygelse kontra andras åsikter kan vara utmanande nu..

Med Merkurius nu i Vattumannen efter sitt möte med Pluto berättar om att vi är i en stark mental förändringsprocess .. starka känslor kan väckas till liv som sätter ljus på önskan om något bättre.. att få det vi önskar och drömmer om..Närmaste dagarna kan bjuda på känslomässiga höga toppar och dalar..

Vi andas..

Namaste🌸Mia

Lifehealing@live.se