Välj en sida

I dag är Månen i Oxen och möter nu upp med Uranus.. planer och tidigare beslut kan nu ifrågasättas och tvivel kan stiga upp i inre dialog eller i samtal

Lördag 25/2

Ekonomiska frågor eller hälsa kan vara del av dagens flöde..en irritation kan stegras nu och du kan vilja söka svar eller belägg som förstärker egna åsikter eller tankar ..eget inre motstånd kan bli märkbart i dag..

Du kan söka trygga svar eller umgänge i dag och nu bli störd av ändrade planer eller andras oväntade infall..med Månens spända samtal med Merkurius kan du upptäcka att du kanske vaknat på fel sida..och en känsla av att behöva vänta in eller rucka på dagens planer kan nu upplevas frustrerande ..en envis känsla att vilja övertyga om egen förträfflig plan eller hålla egen linje kan vara närvarande

I dag kan vi konfronteras med känslan av att vilja luta oss tillbaka i kontrast till en nu energisk mental energi ..Vi kan ha många bollar i luften men liten ork eller ro att bara vara.. kanske energin spelar ut sig genom insikter om svikna löften till dig själv eller av andra som nu gungar båten..

Med Saturnus som nu väntar på att få gå vidare in i Fiskarna kan vi som en sista utmaning konfronteras med energi som stiger upp på ytan av välkänd karaktär .. Problem och motstånd kan nu accelerera i styrka innan läxor Saturnus serverat sedan 2020 äntligen är lärda inifrån och ut.. en rastlös känsla av att vilja komma vidare eller en själslig trötthet kan vara din sanning nu..

Under kvällen skapar Månen kontakt med Neptunus .. nu kan vi välja välförtjänt vila med drömmar som nästan känns nåbara..en reality check väntar dock runt hörnet .. Vi är fortsatt i process att lösa upp kvarvarande karma … Vi andas..

Namaste 🌸

Mia

Lifehealing@live.se