VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i KrÀftan och samtalar med Uranus.. Ekonomiska frÄgor och svar pÄ tal gÀllande samarbete och upplÀgg kan vara del av dagens flöde

Torsdag 2/3

Med Merkurius nu i ett konfrontativt möte med Saturnus kan du behöva sÀtta grÀnser och ta reda pÄ fakta..regler schema och planer för framtiden med en ekonomisk underton kan vara tankar eller energier som nu styr i samtal och funderingar

Att sjÀlv ta rodret och styra rÀtt kan bli dagens utmaning ..

Venus och Jupiter som nu har ett Ärligt möte i VÀduren berÀttar om att vi har förmÄga att förstora upp hÀndelser och kÀnslor.. en driven kÀnsla att fÄ sÀtta egna behov först kan vara nÀrvarande..

Att fantisera kan vara första steget mot manifestation men i dag kan det krÀvas att vi hanterar verkligheten genom att agera pÄ de impulser och behov vi har pÄ ett vuxet och strategiskt sÀtt.. Det Àr dax att ta oss sjÀlva pÄ allvar..

Energierna berÀttar om att de kort du lÀgger nu kan fÄ mer lÄnggÄende effekter och att i dag bygga bra relationer med dig sjÀlv och andra kan visa sig öppna dörrar in mot framtiden..

Vi Àr nu i vÀntan pÄ svar.. meddelanden kan i dag komma som lugnar för stunden..en lÀttnad och kanske en lÀkning av vÄr egen kraft vÀntar runt hörnet.. ett delmÄl kan nÄs i dag..

Kairon som nu vÀntar pÄ ett möte med Venus och Jupiter kommer sÀtta fingret pÄ och upplysa oss om att vi Àr i en stark transformation och uppvaknande ..fokus vÀrderingar och sÀtt vi tidigare har hanterat vÄr kraft pÄ kommer förÀndras..

Namaste🌾Mia

Ett ljus i slutet av en lÄng tunnel