VĂ€lj en sida

Vi Àr nu i FullmÄnens energi och MÄnen Àr fortsatt i Jungfrun under större delen av dagen..

Onsdag 8/3

Att rensa ut och fÄ ordning pÄ praktiska förehavande och dina rutiner kan ligga i dagens flöde.. Meddelanden eller kÀnslor som stiger upp nu kan kan beröra gamla mönster eller surdegar som nu krÀver din uppmÀrksamhet

MÄnen som i dag bygger kontakt med Pluto berÀttar om att du kan skapa positiva förÀndringar och en kÀnsla av att agera mot en förÀndring nu kan vara helt rÀtt i tid..Fokus och inre kraft att genomföra kan nu öka

MÄnens intrÀde in i VÄgen under senare delen av dagen kommer sÀtta fokus pÄ dina relationer .. en stegrande kÀnsla av missnöje kan stiga upp nu.. Olika vÀrderingar eller Äsikter kan förvirra eller röra runt i grytorna .. Viljor kan stÄ mot varandra och det som Àr osagt kan vÀxa till irritation

SvÄrt att komma till inre ro dÄ inre kÀnslomÀssiga mönster nu kan aktiveras.. en pÄminnelse om och en reflektion över egna behov kontras andras kan nu visa dig vilka delar av dig sjÀlv pÄ kÀnslomÀssigt plan som du nu behöver processa..

Vi andas..

Saturnus 


Saturnus som nu stigit in i Fiskarna kommer aktivera processer som krĂ€ver att du bygger upp nya försvar och grĂ€nser i ditt liv.. Att lösa upp karma och komma i kontakt med och förstĂ„ eget sjĂ€lvförsvar vid tillfĂ€llen du vĂ€ljer att blunda för sanning eller tar pĂ„ dig offerkoftan kan nu aktiveras
.att bygga egen ryggrad och stödja dig sjĂ€lv kommer vara en del av det inre arbete som nu vĂ€ntar nĂ€rmare Ă„ren..

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelade tolkning av den FullmĂ„ne som nu lyser upp vĂ„r vĂ€g nĂ€rmaste veckornaâŹ‡ïž

Namaste🌾Mia

https://youtu.be/NjnMfSayWA8