Välj en sida

Merkurius nu i Oxen
4 April – 1 Juni
Retrograd period mellan 21 April-15 maj

Det är tid att se över vår ekonomi och hur vi tar hand om egna inre gåvor ..
Att hushålla med resurser och bygga för framtiden kan nu bli målet..
Förändringar av tankar och värderingar kan skapa nya hälsosamma val gällande vår hälsa och ekonomi..

Svar eller förändringar på fysiskt plan gällande ditt arbete ..ekonomi eller hälsa kan ge dig en välbehövlig paus eller så kan du behöva bromsa tiden i väntan på att alla pusselbitar ska falla på plats..
Att bygga upp din hälsa .. eller spara till en dröm eller ett framtida mål kan vara rätt väg att gå nu
Att släppa överdrifter och bli realistisk gällande egna resuser och vad du bör bygga vidare på och inte kan framträda under den här perioden

Vi samlar bygger och hanterar långsamma processer i tålamod och utan frustration ..

Oväntade händelser eller meddelanden som kan skaka om kan ge dig den puschen du behöver för att ta dig själv ditt hjärta och behov på mer allvar..

Processen kommer föra dig närmare dina mål om du använder den nu mer långsamma energin till att bygga grund samarbeten och relationer som är äkta och verkliga..

Att inte bara prata drömma och planera -utan att nu ta steg i rätt riktning gällande hälsa och drömmar för framtiden är nu i fokus..
Det är tid att börja gräva där du står..

Vi är på väg mot en Fullmåne i Vågen.. och en Eklips säsong nu..att mäta och väga egen energi och börja sortera bort relationer samarbeten och vakna gällande onödiga energi läckage på inre och yttre nivå är nu i flödet..
Vår föda och vad vi stoppar i vår kropp eller energier som vi omger oss med dagligen kan nu behöva uppmärksammas

Vi tänker om nu … portaler är fortsatt på glänt för kunna göra kraftfulla förändringar genom egen insatts en gång för alla.. men tiden börjar bli knapp och det är dax att vakna upp till ditt eget värde..
Att älska dig själv är det högsta målet..

Namaste🌸
Mia💫

Merkurius