Välj en sida

…. En vecka som bjuder på nya möjligheter..

Tisdagen 11:e April

Dagens energier kan boosta.. och kanske kommer nu ett meddelande eller en insikt som kan förändra dina mål och ditt fokus..

Mellan de två Nymånar som i år föds fram i Väduren kommer nu ytterligare en förstärkning av den nystart som är lovad oss alla..

SOLEN och JUPITER har sitt årliga möte i Väduren en ny cykel påbörjas..Det här är en energi som vi kommer ha med oss under ett helt år..!

Det är tid att agera..

Solen och Jupiter kommer i dag möta varandra på 21 grader av Väduren.. deras möte sker mitt emellan Kairon och Månens norra nod..

Det är dax att lämna våra sår och karma bakom oss.. och nu våga börja om igen..

Mötet ger dig nu möjligheten att initiera och våga nytt.. att inte hindras av tidigare misstag och en skadad tilltro för din egen kapacitet..

Ingenting kommer gratis… Vi fångar chanser .. Det är DIN vecka som kan göra stor skillnad för din framtid..

Jupiter som expanderar allt han rör vid skall nu närmaste dagarna genomgår nu en rening genom Solens strålar..Det innebär att vi kan komma att känna nytt hopp och tilltro..en pånyttfödelse på något plan av våra liv..

Energin är tillgänglig för oss alla under flera dagar.. och uppmaningen blir att surfa vågen .. att anta utmaningen .. ..

Vad drömmer du om..och hur skall du börja skapa det liv du vill ha.. ?

Något du bör tänka på..

Alla energier skall bygga vidare i Oxen..

Vi kan vara hajpade.. överexalterade och strunta i detaljer nu.. i rus och med en omfamnade inställning till nya möjligheter och förstärkta sinnesbilder.,Vi andas.. känner in och ställer frågan om det är idéer relationer och samarbeten som går att bygga på.. i längden..Men vi säger Ja.. för vad är alternativen?.. stagnation och rädsla för det nya kan inte hindra dig nu..

Jag önskar er alla en fantastisk dag💚

Let’s fly let’s fly ..away🎼

Namaste // Mia💫

Lifehealing@live.se